TJCOp donderdag 5 maart heeft onze voorzitter een overeenkomst getekend met John Bodman. Hij treedt met ingang van 1 juli 2015 in dienst bij FC Binnenmaas in de functie van Technisch Jeugdcoördinator (TJC). Hij zal zich binnen de vereniging bezighouden met de uitvoering van het technisch jeugdvoetbalbeleidsplan. Hij wordt verantwoordelijk voor het selecteren van de jeugdteams i.s.m. de Technische Commissie en de trainers. Ook het begeleiden van trainers/leiders m.b.t. oefenstof en opzet trainingen en/of wedstrijdbegeleiding behoort tot zijn taak. Hij zal ook zitting nemen in de vergadering van de Technische Commissie.

John Bodman is woonachtig in Numansdorp en heeft veel ervaring in het verleden opgedaan als trainer en coördinator bij diverse clubs. Hij is in het bezit van de diploma’s TC II en TC III, Technisch Jeugdcoördinator en heeft de KNVB licentie UEFA-B.

Hij zal in de aanloop naar het nieuwe seizoen al kennis komen maken met de trainers van de jeugd.
Als Technische Commissie hebben wij er alle vertrouwen in dat we met de hulp van John Bodman als nieuwe TJC de ontwikkeling van het jeugdvoetbal bij FC Binnenmaas weer een stap verder kunnen brengen. Hierbij staat plezier én een gezonde sportieve ambitie centraal binnen onze mooie vereniging.

Gerard Leggedoor
Vz. Technische Commissie