Afgelopen zaterdag, 14 februari, mocht ik dan eindelijk pupil van de week zijn nadat 2x eerder de wedstrijd is afgelast. Ik moest mij om 12.30u melden bij Carol en werd naar de spelers van het eerste gebracht. Na eerst een bespreking over de wedstrijd gingen we naar de kleedkamer om ons te gaan omkleden voor de wedstrijd. Ik kreeg een tenue van pupil van de week aan en gingen daarna naar het veld voor de warming up. Ik mocht onze keeper inschieten en na de warming up gingen de spelers en ik weer terug naar de kleedkamer om zich klaar te maken voor het begin van de wedstrijd.

Pupil van de week.jpg1In de gang bij de kleedkamer stelden de spelers zich op om naar buiten te gaan. Ik mocht met de scheidsrechter en de 2 grensrechters mee naar buiten het veld op gevolgd door de spelers. Toen we buiten op het veld stonden gaven de spelers elkaar nog een hand en na de toss mocht ik met de bal dribbelen naar het doel van de keeper van Grootte Lindt. Na wat spelers gepasseerd te hebben schoot ik de bal in het doel van de tegenpartij, hopelijk vliegen de ballen er daar straks ook in. Toen de wedstrijd begon mocht ik in de dugout bij de wisselspelers gaan zitten. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel, 2-2.

Na de wedstrijd gingen we terug de kleedkamer in om ons weer om te kleden. Hierna ben ik met Carol mee naar de kantine gegaan waar ik nog wat lekkers te eten kreeg en waar ik een mooie bal met alle handtekeningen van de spelers kreeg en een tas vol met presentjes. Hierna was mijn middag als pupil van de week afgelopen. Ik heb een hele leuke middag gehad en ben blij met alle presentjes en hoop zelf ook over een tijdje in het eerste te voetballen.

Ik wil dan ook Carol en de selectie van FC Binnenmaas bedanken voor deze super middag en wens de selectie van FC Binnenmaas heel veel succes in het restant van de competitie.

Groeten,

Senne Vugts