Deze zaterdag waren de omstandigheden weer ideaal voor een pot voetbal dus mochten we aantreden tegen de F6 van dat cluppie uit Zuid. Deze tegenstander heeft toch wat speciaals en met goede zin werd er uitgekeken naar het begin van de wedstrijd.

Feyenoord trapt af maar al snel kan Binnenmaas overnemen en de eerste aanval opzetten. Feyenoord verdedigt ten koste van een corner. De corner getrapt door Karsten komt in een mêlee van spelers terecht en wordt door een woud van trappende beentjes op de lat gelepeld. Niet veel later kan Feyenoord gevaarlijk worden met een schotje dat naast het doel verdwijnt. Daarna dreigt Feyenoord een grote kans te krijgen, maar Daniël Mol kan nipt de aanval onderbreken. Ook de daaropvolgende mogelijkheid is voor Feyenoord. De spits schiet echter ruim over. Alhoewel er goed gewerkt wordt, is het toch Feyenoord dat overheerst en de kansen op de eerste goal krijgt. Bij de volgende gevaarlijke situatie kan Maarten goed redding brengen. Maar wat al een beetje in de lucht hing lijkt te gebeuren als Feyenoord via rechts de bal voorbrengt en de spits keurig afrondt. De scheids had echter goed waargenomen dat de voorgezette bal net de achterlijn gepasseerd was. Dus nog steeds een gelijke stand. Net als lijkt dat we met de brilstand gaan rusten, valt toch nog plotseling de 0-1 voor Feyenoord. Gelijk na de goal wordt er gefloten voor de rust…

Na rust is het spelbeeld niet veel anders. Feyenoord bepaalt het spel. Al zetten onze jongens daar een goede portie werklust tegenover. Zo houden Daniël de Snoo, Daniël Mol en Melo de linie achterin dicht en zijn Joshua en Joost vaak paraat om te helpen in de verdediging. De eerste grote kans in de tweede helft is voor Feyenoord, maar wordt nog naast gekegeld. Voorin zijn we, mede door de sterke Feyenoord-verdediging niet echt gevaarlijk meer. Karsten kan op links nog wel een keer doorkomen en een voorzet geven op de meegekomen Sebastiaan, maar helaas was de bal niet helemaal op maat en kunnen de Feyenoord verdedigers de aanval weer afwenden.  Hierna volgen er wat kansen voor Feyenoord, maar weet Maarten met een aantal goede reddingen de spanning er in te houden. Een keer als zelfs Maarten al omspeeld is, weet Sebastiaan nog voor de doellijn goed redding te brengen. Uit de daaropvolgende corner kan Feyenoord dan toch toeslaan als een van de Feyenoord spelers knap raak kopt en de stand dus op 0-2 brengt. Door nog enkele nette reddingen van Maarten, blijft de stand onveranderd en wordt er afgefloten voor het einde van deze wedstrijd.

Helaas was Feyenoord wat te sterk, maar echt goed gewerkt allemaal!

Tot de volgende wedstrijd.

Uw verslaggever,

F. An