Zaterdag 17-1 speelde we onze eerste competitie wedstrijd na de winterstop tegen NSVV E4. Een voor ons beladen wedstrijd. Wie scoort de 100ste treffer voor E6??? We beginnen de wedstrijd wat onrustig maar dit leidt niet tot kansen voor NSVV. We pakken de draad op en zoeken de goal van NSVV op. Iedereen denkt dat Joep een voorzet gaat geven maar nee hoor via de verdediger van NSVV ligt de 100ste goal binnen!!! 0-1. Een prestatie die we met z’n ALLEN als team hebben neergezet. TOP!!

NSVV trapt af en we zetten gelijk druk vooruit met Iris en Dylan. Dit leidt direct tot balbezit voor ons. Iris vindt Joep die met een sleep actie de keeper omspeelt en scoort 0-2. NSVV is de kluts kwijt, wij spelen het balletje lekker rond achterin met Jesper, Tom en Esmee. Tom stuurt Dylan diep die zijn man uitspeelt en de keeper passeert 0-3. En dan is het plots rust na krap 20 minuten spelen. Iet wat kort? Na de wedstrijd blijkt de jonge onervaren scheidsrechter verkeerd te zijn geinstrueerd mbt de speeltijd maar goed dat maakt ook niet uit.

De 2e helft openen we gelijk lekker fel en dat is aan Dylan wel besteed. Met zijn verwoestende linker haalt hij uit en ligt de bal alweer achter de keeper 0-4. NSVV trapt af maar we zijn de concentratie iets kwijt dit leidt tot een kansje voor NSVV. Mark die lekker staat te keepen bouwt rustig van achter op via Stan. Stan ziet Jordy staan die met een goede loop actie direct zijn tegenstander kwijt is. Jordy geeft een goede voorzet op maat en Jesper schiet de bal prima binnen. Een aanval uit het boekje. 0-5. NSVV deelt nog wat spelden prikjes uit maar onze verdediging verwerkt dit prima. Iris krijgt de bal in het centrum aan gespeeld. Ze hoort en ziet Dylan vrijstaan. Dylan zet goed door en krijgt via de kluts de bal mee en passeert wederom de keeper 0-6!!!
Dan trapt NSVV af en nemen we achterin iets te veel risico. De snelle aanvallers weten hier wel raad mee en straffen dit gelijk af 1-6. Het slot akkoord is toch weer voor ons. Via de rechterkant geeft Jordy weer een voorzet die via de scrimmage bij Stan komt. Die haalt uit en via de keeper beland de bal in het doel 1-7.
Dan fluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. Wederom een goede wedstrijd met een prima resultaat waar we allemaal trots op kunnen zijn.

De trainer

Toelichting 100ste doelpunt:
In de totaal 18 gespeelde wedstrijden (beker/competitie/oefen) van af 30/08/2014 scoorden we in totaal 106 keer en moesten we er 35 incasseren.
Een prima gemiddelde ga zo door!!!