Seolto 1 – Binnenmaas 1

Uitslag : 4-1
Ruststand : 0-0

Vandaag stond de laatste wedstrijd van het jaar 2014 op het programma, daarvoor moest FC Binnenmmaas naar Zevenbergen om tegen Seolto te voetballen.
Een wedstrijd die beide ploegen niet alleen wilde winnen, maar ook moest winnen, daarnaast is het gewoon lekker als je met 3 punten de winterstop in kan gaan.
Ik ga er geen verslag van maken zoals ik normaalgesproken doe, met alle momenten beschreven, in welke minuut etc. Iedereen die bij deze wedstrijd was betrokken en is wezen kijken zal het er over eens zijn dat het een slechte wedstrijd was. De spelers weten dit zelf ook en daarom hoef ik dat niet te benadrukken in een uitgebreid verslag.

De eerste helft was nog niet eens zo verkeerd als je naar de kansen kijkt. Binnenmaas heeft in deze helft een paar hele goede kansen gehad om op voorsprong te komen, maar iedere keer stond of de doelman van Seolto op de goede plek, ging de bal net naast etc.
Kortom de ruststand was 0-0 waar het eigenlijk 0-2 of meer moest zijn.
De 2e heft was anders, Binnenmaas kon het niet meer opbrengen om dezelfde aanvallen op te zetten zoals in de eerste helft en nu was Seolto de ploeg met de kansen. Het grote verschil met de eerste helft was dat Seolto wel de kansen wist af te maken en dat 4 maal om precies te zijn.
Binnenmaas wist 1 doelpunt te maken, Sjoerd van der Pers schoot een vrijetrap prima binnen, dit was de 1-1.
Helaas kwam Binnenmaas niet verder dan dit doelpunt en dit resulteerde tot een uitslag van 4-1.

Nu het winterstop is en de eerstvolgende activiteit het trainingsweekend is, is dit een goede periode om goed met elkaar om de tafel te gaan zitten en een plan trekken hoe de 2e helft van het seizoen goed te beginnen.

Graag wil ik de vaste aanhang van Binnenmaas bedanken dat ze toch weer iedere keer zijn wezen kijken, of het nu uit of thuiswedstrijden waren en of het nu goede of slechte wedstrijden waren.
We kunnen niet beloven hoeveel punten we in de 2e seizoens helft gaan pakken, maar wel dat we ons stinkende beste gaan doen, voor de vereniging, voor ons zelf, maar ook zeker voor jullie.

Verder wil ik iedereen alvast fijne feestdagen toe wensen en een gelukkig, gezond en sportief 2015.

Alexander Kranendonk