De Volvo actie van autobedrijf van der Wulp Iedereen scoort.nl, heeft voor FC Binnenmaas de eerste € 500,= opgeleverd. Dhr. Boonstoppel uit Maasdam die een paar kinderen bij de pupillen heeft voetballen kocht bij van der Wulp een nieuwe Volvo en meldde dit bij de sponsorcommissie. Wij zochten contact met het autobedrijf en dit leverde bovenstaand bedrag op! Als sponsorcommissie willen we deze actie, die nog tot juli 2015 loopt, even onder de aandacht brengen. Als leden een nieuwe of tweedehands auto bij van der Wulp kopen, dan is het voor FC Binnenmaas zeker de moeite waard om dit te weten. Bij het kopen hoeft u dit niet te melden aan van der Wulp. Na het afsluiten van uw persoonlijke deal met van der Wulp moet u dit melden aan de sponsorcommissie van FC Binnenmaas.  sponsorzaken@fcbinnenmaas.nl

Misschien zijn er meer leden die al een Volvo bij van der Wulp kochten of van plan zijn er één aan te schaffen. Laat het ons weten!

volvo1volvo-banner

 

 

 

Sponsorcommissie FC Binnenmaas