Vandaag stond de wedstrijd tegen ZBVH op het programma een tegenstander die boven ons op de ranglijst staat. Dit zegt overigens niet veel want in deze competitie kan iedereen van elkaar winnen. We beginnen geconcentreerd aan de wedstrijd maar laten ons behoorlijk onder druk zetten. We krijgen niet de kans om in ons spel te komen. Na een minuut of 10 weten we de weg richting het doel van ZBVH te vinden maar helaas nog geen doelpunt. ZBVH komt er goed uit en scoort de 0-1. We raken niet van slag en gaan weer voetballen. We combineren goed en bouwen via Mark op. Mark vind Jesper welke goed doorzet en Joep bereikt. Joep kijkt goed en speelt Jordy aan. Jordy staat met de rug naar de goal en draait bij z’n tegenstander weg en schiet de bal goed over de keeper heen 1-1. We zetten ZBVH vast op hun helft en komen via Stan over rechts bij Iris. Die start een goede solo maar helaas.

We rusten met 1-1.

Voor de 2e helft is Joep helaas niet fit genoeg dus starten we met 1 wissel. We starten net als in het begin van de eerste helft te flauw en laten ons onder druk zetten. Via de rechterkant komt ZBVH door en scoort de 1-2.
De knop gaat weer om bij ons en we gaan doen wat we moeten doen, VOETBALLEN. Dit leidt tot diverse goede combinaties. Met Esmee en Tom die de weg naar voren zoeken. Spelden prikjes van ons maar geen doelpunten. Dan komen we er toch goed door met een goed combi tussen Stan, Jordy en uiteindelijk Iris die beheerst afrond met links 2-2. We blijven de helft van ZBVH zoeken en Dylan komt er via links uit. Maar hij wordt gestuit door zijn 2 koppen grotere verdediger. Er volgen nog wat spaarzame kansen over en weer. Maar dit resulteert in weinig tot geen gevaar. Een verdiend gelijk spel tegen een fysiek sterke tegenstander waar wij voetballend goed mee om konden gaan. Ga zo door!!!

De trouwste supporter