minifWist u dat we een snel groeiende vereniging zijn?

Zo zijn de trainers in augustus gestart met 4 Mini F spelertjes, al vlug kwamen er nieuwe aanmeldingen bij. Gelukkig zijn er een aantal vaders en een moeder bereid om deze spelertjes te trainen. Tijdens de trainingen staat het plezier voorop en niets moet, alles mag. De training is een mix van spelletjes waarin het leren beheersen van een voetbal centraal staat. Tevens is de training zo opgezet dat kinderen het goed kunnen begrijpen. De bal raken is vaak al een feest, en als ze dan een doelpunt maken word het gevierd als of ze champions league doelpunt maken.

Sinds afgelopen woensdag is de groep alweer gegroeid naar 25 Mini F spelertjes, en zijn er al 14 spelertjes in de reguliere competitie gaan spelen bij de F. Wij zijn trots op deze groep en willen ze dan ook graag onder de aandacht brengen.

John den Otter.