FC Binnenmaas wacht nog steeds op de eerste thuisoverwinning. Afgelopen zaterdag stond de eerste streekderby op het programma, tegen het op de derde plaats staande SSS in Klaaswaal.
Het spektakel zat in het eerste half uur. Al na 3 minuten wist de topscoorder van SSS, Dennis de Cauwer, de score te openen. Lang kon SSS niet van deze voorsprong genieten, want 1 minuut later schoot Danny Maijers de bal schitterend in de kruising.
In de 11e minuut was het alweer raak. Dit keer was het laatste man Jurjen Nienhuis van SSS die de bal in de uiterste hoek knalde: 1-2. FC Binnenmaas ging nog niet bij de pakken neer zitten, maar ging op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er ook, in de 21 minuut. Het was wederom Danny Maijers van FC Binnenmaas die  de gelijkmaker aantekende.
Maar ook nu weer was de gelijke stand van korte duur, want in de 28e minuut was het wederom Dennis de Cauwer van SSS, die doelman Erwin Fortuin kansloos liet en de 2.3 aantekende.
Daarna was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Over en weer waren er nog wat kansen, maar de stand van 2-3 bleef op het bord scorebord staan.
Volgende week is FC Binnenmaas vrij en oefent het om 14.30 thuis tegen NBSVV. Een week later gaat FC Binnenmaas op bezoek bij de buren uit ‘s=Gravendeel.

Opstelling FC Binnenmaas: Erwin Fortuin,Richard van der Wilt (Charlie de Graaf), Leon van der Stel, David Engels, Bas de Kruijff, Desi Sanderse (Sven Beckers),Johnny Maijers, Sjoerd van der Pers (Leutrim Hoxhaj), Kevin Kuijer, Danny Maijers en Remco van der Stel.foto 2 Johnny Maijers

foto 3 Richard van der Wilt