Met 4 gewonnen wedstrijden in de 8e klasse plaatste de KNVB ons een klasse hoger. In de 7e klasse was de tegenstand ook ver te zoeken. Met tot nu toe 3 gewonnen wedstrijden in deze klasse staat vandaag de laatste bekerwedstrijd op het programma tegen Meeuwenplaat. We beginnen goed aan de wedstrijd. Vanaf de aftrap namen we het heft in handen. Iedereen zette goed druk. Dit resulteerde al direct in wat kansen maar deze werden niet verzilverd. De keeper stond regelmatig in de weg, we waren onnauwkeurig of de paal of de lat was een sta in de weg. Maar goed binnen 6 minuten werd dan toch het netje gevonden door Jordy 0-1. Ondanks dat de tegenstander weinig in te brengen had tegen ons verzorgde spel blijven ze er spaarzaam uitkomen. Gelukkig is onze goalie alert en red Mark ons een paar keer goed. We zijn weer in de aanval Jesper komt goed door op rechts schot op doel de keeper heeft de bal niet goed vast en de bal gaat door z’n benen 0-2. Meeuwenplaat trapt af maar Iris veroverd direct en weet Jordy te vinden die Jesper vrij ziet staan en idd 0-3. Dit alles binnen 12 minuten. En we zijn nog niet klaar. Aanval via links met Tom als drijvende kracht naar voren waar de bal bij Dylan komt en ook zijn doelpuntje weer mee pikt 0-4. Er volgt een goede voorzet van Iris. De keeper denkt dat de bal naast gaat maar Jordy is alert en tikt van dichtbij binnen 0-5. We worden iets te makkelijk en de tegenstander komt er nog een paar keer door. Althans dat hopen ze maar Esmee is ons slot op de deur.

Na rust pakken we direct de draad weer op en speelt het spel zich alleen maar af op de helft van Meeuwenplaat. We creĆ«eren veel kansen maar hij wil er niet in. Een schot van Tom gaat via de rug van een verdediger in de goal 0-6. Dan krijgt Iris het op haar heupen die werkt achtereenvolgens de 0-7 en de 0-8 beheerst binnen. We blijven het balletje lekker rond spelen met z’n allen. Dan start Stan een rush naar voren kapt 2 man uit. Schiet op doel keeper houdt de bal maar Stan krijgt gelijk nog een kans 0-9. Het slot akkoord is voor Iris die een goede voorzet van Jesper goed binnen tikt 0-10.
Wederom een prima resultaat.

Met 8 bekerwedstrijden gespeeld, 24 punten, 67 goals voor en 13 tegen hebben we het geweldig gedaan in de 8e en 7e klasse.
De resultaten van de afgelopen weken laten zien dat we toe zijn aan een uitdaging en de competitie gaan starten in de 6e klasse.
We gaan zien wat ons dat gaat brengen. De trainers kijken er met vol vertrouwen naar uit en zijn er zeker van dat we mooie resultaten kunnen gaan boeken en nog een hoop kunnen gaan leren.

Een trotse trainer