Op deze mooie nazomer dag spelen we thuis tegen de E13 van Barendrecht.
Onze meiden, Esmée en Iris zijn er niet bij; Olav, Danique en Luka vallen in.
Dat is even wennen, aangezien de opstelling nu net even anders is.

De jongens moeten er even inkomen. Wel is duidelijk dat de bal meer bij Binnenmaas is dan bij Barendrecht. Wanneer de bal toch bij Barendrecht terecht komt proberen ze meteen te scoren maar Mark weet de bal goed tegen te houden. Vervolgens probeert Dylan de bal in het doel te koppen, maar mist jammer genoeg.
Olav doet een mooie poging tot scoren, maar helaas…naast het doel. Vervolgens krijgt Joep een goede kans, maar hij schiet net te zacht en de keeper kan de bal met gemak tegenhouden. Dan krijgt ook Stan zo’n zelfde kans, maar ook zelfde verhaal, net te zachtjes..
En opeens is daar de 0-1 voor Barendrecht! Nu lijken de jongens te denken: Hé, dat moeten we niet hebben..! Vervolgens volgen daar achter elkaar een paar mooie kansen voor Olav, Joep en Stan: ze proberen allemaal te scoren, maar ze missen net dat beetje ‘pit’ want de keeper weet ze allemaal tegen te houden.
Dan ineens komt daar dat super schot op afstand van Jesper en (Y)Jesssss..het is 1-1!
Barendrecht zet meteen de aanval terug in, en Mark weet de bal ternauwernood uit het doel te houden..dat scheelde een haartje.
Luka maakt een mooi afstandsschot, maar mist helaas. Ook Danique stond er goed voor, maar verliest tijdens zijn schot op het doel z’n evenwicht, en kukelt om, jammer, maar het ziet er wel grappig uit 😉
Olav weet de bal knap van Barendrecht af te pikken, mooie actie.
Na een corner komt de bal weer bij Barendrecht; die stormen weer op Mark af, maar hij laat zich niet gek maken, en heeft de bal weer te pakken.
Na een mooie voorzet van Olav scoort Joep 2-1!
En ze gaan door…Danique speelt de bal over naar Olav, die probeert te scoren, maar de bal gaat net niet over de doelstreep. Dan, in de laatste minuut van de 1e helft is de keeper van Barendrecht te ver bij zijn doel vandaan, Joep grijpt z’n kans..schiet naar Olav die met een tikkie tegen de bal 3-1 maakt.

De 2e helft begint met wat goeie kansen voor Dylan en Joep, maar ze missen het doel. Vervolgens slaat Barendrecht terug met een 2e doelpunt. Zij krijgen duidelijk meer balbezit. Wel komt er voorin een beter samenspel tussen Dylan en Luka. Vervolgens komt de bal bij Danique en hij scoort..4-2!
En dan…foutje, bedankt , stuitert de bal van Barendrecht in hun eigen doel, dus is het al snel 5-2.
Vervolgens weer mooie kansen voor Dylan en Joep, die helaas het doel missen.
Dan scoort Barendrecht 5-3, maar Binnenmaas maakt daar al snel 6-3 van.
Danique schiet net iets te hoog op de paal. Maar in de laatste minuten komt er nog een mooi doelpunt van Jesper bij. Olav schiet vervolgens net naast het doel , en Dylan schiet over het doel heen. Dan klinkt het eindsignaal.
Vervolgens de penalty’s waarbij bijna alle jongens scoren, maar de tegenpartij ook. Mark weet 1 bal tegen te houden.
Al met al een beetje een warrige wedstrijd, anders dan anders…maar wel weer mooi gewonnen met 7-3!

Geschreven door Marike, moeder van Dylan