FC Binnenmaas E6 HAALT UIT!!!!!

Rijnmond Hoogvliet E3 – FC Binnenmaas E6 (1-16)

Vandaag spelen we uit tegen Rijnmond Hoogvliet E3, weer vroeg uit de veren. Half 9 de aftrap dus half 8 vertrekken we gezamenlijk bij FC Binnenmaas.

De wedstrijd gaat beginnen en iedereen staat op zijn vaste plek. We beginnen met de aftrap en tasten de tegenstander een beetje af en kijken wat we kunnen verwachten. De bal gaat wat heen en weer, en we gaan in de aanval. Jesper schiet maar de bal gaat helaas net over. Joep probeert een afstandsschot maar ook helaas naast. De 2e poging van Joep, doelpunt. Joep zorgt voor 0-1 in de 6e minuut. De tegenstander gaat in de tegenaanval maar Mark staat er niet voor niets en weet met een goede redding de bal tegen te houden.
We gaan weer in de aanval maar we verliezen de bal, deze komt bij Hoogvliet maar Jesper pakt de bal snel weer af en schiet 0-2 voor onze jongens en meiden.
We weten elkaar goed te vinden en de ballen komen goed bij elkaar aan, Tom speelt naar Iris en deze speelt de bal naar Jordy. Helaas, net naast. Jesper speelt op Jordy,  Jordy kijkt en is nu wel succesvol 0-3.
Hoogvliet weet eigenlijk niet meer wat ze moeten doen, het is eenrichtingsverkeer. Tom komt mee naar voren en schiet van grote afstand, de paal spat uit elkaar! Een mooi schot maar helaas stond de paal in de weg en kwam de bal terug.

We blijven voetballen en Tom stormt weer naar voren. Met weer een afstandsschot en de rug van de tegenstander nu wel tussen de palen. (0-4)

Het blijft lastig voetballen met de tegenstander die zo verdeelt over het veld staat. Stan pakt de bal van de tegenstander af, passeert en geeft een pass op maat op Dylan, Dylan haalt uit en jaagt de bal in de kruising 0-5
De scheids fluit voor de rust, op naar de kleedkamer om wat te drinken en te luisteren naar Patrick.

De 2e helft begint met een andere opstelling. Patrick heeft aardig wat wijzigingen doorgevoerd. Iris staat in de goal en Mark onze keeper in de spits. Jesper en Stan komen voor te staan en Dylan samen met Esmee en Joep achterin.
Stan is gebrand op ook een doelpunt en haalt alles uit de kast, z’n doelpoging gaat helaas op de paal. Nu zet Hoogvliet druk en gaat in de tegenaanval. Ze stormen op Iris af maar deze wordt niet gepasseerd want door haar redding en het wegwerken van Dylan wordt het een corner.
We gaan in de aanval en via het rondspelen van de bal scoort Mark 0-6 en Jesper 0-7.
De tegenstander valt graag en ook de waterzak wordt veelvuldig gebruikt. Hoogvliet neemt een vrije trap en scoort 1-7 mooi doelpunt en helaas onhoudbaar.
We pakken de draad weer op 1-8 door een mooi rommel doelpunt van Stan die op de juiste plek stond.
Esmee wisselt van plek en komt in de spits. Nog voordat Hoogvliet het in de gaten heeft komt er een onverwachts afstandsschot welke hard in de netten verdwijnt 1-9. Het meereizende publiek zien een smile van oor tot oor en glinsterde ogen. Ook wordt 10, 11, 12, 13 en 1-14 er in gerost door Esmee die niet meer te houden is. Niet 1 maar 2 hattricks en ook nog achter elkaar. Super!!!!
Joep krijgt een vrije trap en zorgt voor de 1-15.
Hoogvliet is de kluts totaal kwijt en er wordt een overtreding gemaakt. Stan eist de bal op en wil met een afstandsschot een doelpunt maken. Snel nog even overleg met Patrick en ja hoor probeer het maar is zijn antwoord. In plaats van het net wordt de kont van Mark geraakt. De bal rolt voor de voeten van Stan, neemt aan, leg de bal goed en doet 2 stappen naar achter om uit te kunnen halen. goallllll. 1-16. Wat een monsteruitslag.

Een trouwe supporter!