FC Binnenmaas E6 – Rozenburg E3 (7-0)

Vandaag speelde we thuis tegen Rozenburg E3. De tegenstanders werden door hun ouders aangemoedigd met, het zijn maar kleintjes !!! Al in de 2e minuut kreeg Iris een kans op doel. Iets later schiet Tom op de paal waardoor Iris in de rebound haar 1e doelpunt kan maken! (1-0) Mark heeft nog niet veel te doen gehad ! Wij zijn veel aan de bal. Via joep komt de bal voor en lukt het Iris de 2-0 te maken.
Mark weet een onhandig geschoten bal te stoppen. Daar komt Jesper in actie en met een mooi schot zorgt hij voor de 3-0. Nog niet veel later weet Milan door aanspelen van Dylan 4-0 te maken ! Er word nog verschillende keren op doel geschoten van beiden kanten en Esmee en Tom weten de bal ook bij het doel vandaan te houden. Esmee schiet de bal naar de andere kant van het veld. Milan ontvangt de bal en gunt het doelpunt aan Dylan 5-0 .
Na de rust weet Tom in een duel de bal weer goed weg te houden bij het doel! Ook Mark weet nog goede inzet tegen te houden . Sem komt mooi aan de bal, dribbelt vooruit en scoort de 6-0.
De moet zakt de tegelspelers al in de schoenen en proberen nog te scoren maar tevergeefs ! Joep schiet op de paal en daardoor kan milan de 7-0.

Een zeer verdiende overwinning in een klasse hoger. Ga ZO door!!!
Een nieuwe supporter!!