Hennie de Winter, voorzitter van de commissie Plezier en Respect, heeft aangegeven op korte termijn uit deze commissie te willen terugtreden. Daarom is de commissie op zoek naar een vervanger, die in ieder geval als lid en eventueel als voorzitter tot deze commissie wil toetreden.
Voor degenen, die niet weten, wat deze commissie precies doet, even in een paar zinnen de doelstellingen:

“Deze commissie, begonnen als Adviescommissie Normen en Waarden, probeert te voorkomen dat iemand zich misdraagt, door hem of haar bewust te maken van zijn of haar gedrag en de eventuele gevolgen. Door goede afspraken te maken met spelers, ouders, trainers, leiders, bestuurders, scheidsrechters, toeschouwers, media, enz. wordt hier samen aan gewerkt”.

Elders op deze site vindt u meer informatie. Klik hiervoor op https://www.fcbinnenmaas.nl/adviescommissie-plezier-respect/

Kandidaten kunnen zich per email aanmelden bij plezierenrespect@fcbinnenmaas.nl