Op Zaterdag  1  november  2014  van  14.00-­‐16.00  uur vindt de jaarlijkse Vrijwilligersdag plaats  in  de  Drie  Lelies,  Narvikstraat  1,  Puttershoek      
Alle  vrijwilligers,  die  in  Heinenoord,  Maasdam,  Mijnsheerenland,  Puttershoek,  Westmaas  en  ’s-­‐Gravendeel  wonen  en/of   actief  zijn,  worden  voor  de  gemeentelijke  vrijwilligersdag  uitgenodigd.    
De  inloop  is  vanaf  13.40  uur.  U  wordt  ontvangen  door  medewerkers  van  de  gemeente  Binnenmaas  en  Welzijn  Hoeksche  Waard  met  een  lekker  drankje.   Om  14.00  uur  begint de middag met  een  welkomstwoord  van  de wethouder  en  de  directeur  van  Welzijn  Hoeksche  Waard.   Daarna  zal  er  een  heerlijk  warm  buffet  worden  geserveerd  in  de  foyer  en  op  de  vide.   Om  de  dag  nog  een  spannend  accentje  te  geven  wordt  een  kleine  loterij gehouden. Alle vrijwilligers van FC Binnenmaas kunnen zich persoonlijk aanmelden. Opgave  per  e-­‐mail  heeft  de voorkeur:  m.rijsdijk@welzijnhoekschewaard.nl   of   Onderstaande  strook  voor  20  oktober  a.s.  opsturen  naar:   Welzijn  Hoeksche  Waard,  Vrijwilligersdag,  Narvikstraat  1,  3297  AM  Puttershoek,  t.a.v.  Marjan  Rijsdijk.    
De organisatie kan  inschrijvingen  die  te  laat  zijn,  niet  meer  verwerken!   Belangrijk!  Mocht  u  na  opgave  toch  nog  verhinderd zijn,  wilt  u  dit  dan ook laten  weten?  Dit  i.v.m.  kosten  die  anders  voor  niets   gemaakt  worden, telefoon  088  7308  934. S.V.P.  Duidelijk  aangeven  voor  welke  organisatie  u  actief  bent!

Met  vriendelijke  groet,
Team  Welzijn  Hoeksche  Waard.   (informatie  :  088-­‐7308  934)    


Vrijwilligersdag  Gemeente  Binnenmaas,  1  november  2014.

Uiterste  inzenddatum:  20  oktober  a.s.

Naam:-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐

Tel:-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐

Organisatie:-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐‐

E-­‐mailadres:-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐­‐