Brielle E6 – FC Binnenmaas E6 (1-7)

Vandaag niet zo heel vroeg uit de veren. Om 9:15 vertrekken we naar Brielle. Na twee keer winst werd er deze week met de training wel even duidelijk gemaakt dat Brielle wel een pittige tegenstander is. Dus er moest niet te makkelijk over worden gedacht. Aangekomen in Brielle trok de mist op en begon Brielle met de aftrap. De bal werd afgepakt en Joep ging gelijk in de aanval, maar Brielle herpakte zich snel. Brielle ging gelijk terug in de aanval, maar Mark had een mooie redding. Mark brengt de bal weer in het spel en we gaan in de aanval mooi schot op doel van Tom maar gered door de keeper. Hoekschop wordt goed genomen door Iris en Dylan scoort 0-1. Via Esmee gaat de bal weer naar voren maar Dylan schiet net naast. Keeper schiet uit, Tom neemt aan en schiet de bal gelijk terug op Joep die op de paal schiet. Een hoekschop volgt die dan door Stan mooi wordt gekopt maar Brielle vindt de bal maar komen weer niet langs het blok van Tom en Esmee. De bal gaat via Brielle over de lijn, Stan gooit de bal naar Joep die weer op de paal schiet. De bal komt bij Mark die Esmee inspeelt en Iris weet te vinden die een mooie voorzet geeft, maar Dylan mist net. Brielle komt weer op onze helft maar Tom pakt de bal mooi af, hij rent iedereen voorbij en met een prachtig schot op doel de 0-2 binnen. Iris pakt snel de bal weer af maar verliest helaas de bal maar Jesper weet de bal weer terug te krijgen. Dan via Joep op Iris die Dylan weet te bereiken maar schiet van te ver op doel. Dan is het rust en kunnen de jongens en meiden even bijkomen want er zijn er die toch wat last hebben van de warmte.

De tweede helft begint goed een mooie ingooi van Stan op Joep maar die wordt onderschept door Brielle. Joep neemt de corner en Jesper scoort 0-3. Brielle gelijk weer in de aanval maar die wordt door Stan naar Tom gespeeld die hem rustig in de handen van Mark speelt. Helaas weer snel bal verlies maar Esmee onderschept en weer is de bal bij Mark. Via Stan naar voren, Esmee speelt de bal naar Joep die op doel schiet maar weer heeft de keeper hem. Hoekschop wordt genomen door Joep die Stan aanspeelt die op zijn beurt Dylan weet te vinden en die scoort 0-4. De bal bij de keeper die schiet uit maar de bal komt al snel weer bij Iris terecht en weer weet Joep de paal te raken.(3e keer) Brielle verdedigd goed maar er komt toch een hoekschop uit. Die door Iris wordt genomen, Jesper kopt de bal maar helaas net over. Ingooi voor Brielle en een schot op het doel die naast gaat. Dan zijn we even de kluts kwijt en scoort Brielle 1-4. Helaas komt Brielle weer aan de bal en breken door onze verdediging heen schot op doel gelukkig op de paal.

Tom weet Dylan te vinden die mooi naar Iris speelt en via Jesper in het doel 1-5. Brielle gaat er weer tegen aan Stan krijgt de bal maar wordt onderuit gehaald. Stan neemt de vrije trap richting Iris maar Jesper schiet naast. Ook de volgende aanval van Brielle wordt onderschept door Esmee die samen met Iris mooi overspelen, maar helaas Esmee schiet naast. Onze volgende aanval wordt mooi opgebouwd Jesper op Esmee via Dylan, Iris en Joep scoort 1-6. Maar Brielle geeft niet op en gaan weer in de aanval en weten er een hoekschop uit te krijgen, die niets oplevert. De Keeper schiet uit Iris pakt de bal af en via Joep naar Jesper die de 1-7 Scoort. En dan fluit de scheidsrechter dat het tijd is. Natuurlijk worden er dan nog de penalty’s genomen. Waar Mark 7 van de 9 penalty’s wist te stoppen.

Jongens en meiden mooi om te zien dat jullie een team zijn. Blijven werken dan kan het nog een mooi seizoen worden.

Een trouwe supporter