Wedstrijdverslag VV Hellevoetsluis en FC Binnenmaas.

Na een onrustige eerste minuut kreeg FC Binnenmaas gelijk al de eerste kans voor het doel. Maar helaas Iris mist met haar schot. We voetballen verder en na 8 minuten, met een mooie voorzet van Tom dachten we te scoren maar helaas. Net naast het doel.
Maar we hervatten de wedstrijd en doordat nr. 8 van de tegenpartij Joep zijn voorzet verkeerd oppakt schiet VV Hellevoetsluis in eigen doel. De toon is gezet 1-0 . We gaan verder en Iris pakt gelijk de bal weer mee terug naar het doel en scoort 2-0. Iris heeft de smaak te pakken en komt vrij snel weer terug en scoort 3-0 met behulp van Dylan. Dit alles in 11 minuten.
De wedstrijd gaat verder en Jesper speelt de bal naar Joep en deze probeert te scoren via Jordy. Maar helaas Jordy krijgt de bal terug via de keeper naar Dylan. Maar Dylan hervat zich en komt terug met 4-0. En dan gebeurt het Joep wordt ten val gebracht en krijgt hierdoor een vrije trap met als gevolg. 5-0. Het spel wordt hervat en vanuit de verdediging schiet Tom op afstand op het doel. Al die tijd heeft ook keeper Mark zich goed verdedigd. Tot drie keer toe heeft de tegenstander getracht te scoren maar wordt door Mark tegengehouden. Dan komt Stan met een goede voorzet naar Jordy. Jordy gaat door naar het doel en probeert te scoren, jammer maar door de combinatie voetbal met Jordy en Dylan scoort Dylan 6-0. We gaan verder en daar komt Esmee, met een goede terugspeelbal blokkeert ze het spel van de tegenspelers en Esmee speelt de bal rustig terug naar Mark. De wedstrijd gaat verder maar dan scoort de tegenstander 6-1. We spelen verder en door een corner gaat de bal van Iris naar Tom. Tom waagt een poging loopt door en schiet naar het doel. Jammer. De tegenpartij worstelt zich door onze spelers heen maar komen dan Stan tegen die de bal doorspeelt naar Jordy. Jordy wordt nog even vastgehouden door nr. 5 van Hellevoetsluis maar schiet de bal toch door naar Dylan waardoor Dylan ons naar de 7-1 brengt.

We hebben rust.

De tweede helft start weer met een voorzet van FC Binnenmaas naar het doel maar ook Hellevoet heeft zich in de rust goed hersteld en komt terug met een poging. Doordat Joep in botsing komt met nr 9 van Hellevoet volgt een vrije trap voor Hellevoet. Het spel hervat zich en er volgt een aanval van Jesper met een bal tegen de lat. Door het samenspel van Jesper, Dylan en Joep worden er diverse pogingen naar het doel gedaan maar helaas. Mark houdt de bal voor het doel. Hellevoet komt terug naar ons doel en door het rustige spel van Tom speelt Tom de bal terug naar Mark. Tussendoor neemt Stan de bal ook nog even mee via een kopbal. Jesper denkt dat kan ik ook maar dit wordt een pijnlijke kopbal. En dan is onze verslaggever even zijn kopje koffie kwijt en is het 8-1. Joep heeft gescoord. We gaan verder, weer diverse acties van de mannen en vrouwen van ons team in het doorspelen naar elkaar met als gevolg 9-1 door Joep. Maar Hellevoet komt ook weer terug en nr. 7 waagt een poging maar daar komt Mark. Een duik en de bal is van Mark. Bij het terugspel wordt Jordy getackeld. FC Binnenmaas krijgt een vrije bal die door Stan wordt genomen, mooie bal. Hierdoor komt de bal via Jesper, tegenpartij bij Esmee terecht. Met een mooie harde voorzet van Esmee richting het doel gaat de bal er overheen. Jammer. Dan volgt 9-2 voor Hellevoet door een naar onze mening onterechte vrije trap voor Hellevoet. FC Binnenmaas laat zich niet kennen en gaat verder, door de voorzet van Iris naar Joep scoort deze voor het totaal van 10-2. Uiteindelijke komt de tegenpartij nog een keer bij ons doel en scoort waardoor het eindresultaat wordt 10.-3

Eind wedstrijd