Na een aantal oefenwedstrijden gespeeld te hebben mocht ons eerste elftal op dinsdag 18 augustus eindelijk aantreden voor de eerste bekerwedstrijd van dit seizoen. De tegenstander voor deze wedstrijd was Swift Boys 1, een 4e klasser uit Rotterdam.

Dat het niks zegt dat je tegen een lager geklasseerd elftal speelt hebben we bewezen want, Binnenmaas begon erg onrustig aan de wedstrijd. Door veel onnodig balverlies kreeg Swift Boys meerdere mogelijkheden om een vroege 0-1 te maken.
Na ongeveer 15 minuten moest Binnenmaas al wisselen, dit omdat Leutrim lelijk door zijn enkel was gegaan en niet verder kon, Milton kwam voor hem in het veld.
Na al een aantal gevaarlijke aanvallen van Swift Boys wisten ze uiteindelijk de 0-1 te maken.
In de 2e helft leek Binnenmaas wat geconcentreerder te zijn wat ook tot kansen ging leiden en het meer een wedstrijd ging worden en nog belangrijker, de wedstrijd leek niet meer verloren.
Het rondspelen ging wat gemakkelijke,r waardoor de kansen groter en gevaarlijker gingen worden.
Dit zorgde er voor dat Binnenmaas halverwege de 2e helft op 1-1 kon komen, deze kwam op naam van Remco.
In de 60e minuut kwam er nog een dubbele wissel aan de kant van Binnenmaas, Ricardo kwam er in voor Leon en Jim kwam er in voor Kevin.
Na de 1-1 had Binnenmaas de controle en was het wachten op de 2-1 en die kwam er ook, Johnny wist het net te vinden door een afstandsschot(je). Maar of het nu hard of niet hard was, houdbaar of niet het was wel 2-1 voor Binnenmaas wat ook gelijk de uitslag was.

Het was misschien niet de beste wedstrijd van onze mannen en alles was nog niet zuiver, maar ze hebben alles gegeven voor elkaar genokt en uiteindelijk het resultaat gehaald waar het uit eindelijk omgaat……..winst.

 

Kortom gefeliciteerd en op naar de volgende wedstrijd uit bij N.T.V.V.