Ook dit seizoen willen we weer een pupil van de week bij de thuiswedstrijden van ons eerste elftal betrekken. Hiervoor zijn wij op zoek naar spelers(sters) van onze F- en E- teams die deze belevenis graag willen meemaken. Hoe gaat e.e.a. in zijn werk: je wordt rond 13.00 uur door je ouders bij de administratiekamer gebracht. Daarna ga je de bespreking van de trainer meemaken, je tenue aantrekken en dan naar buiten voor de warming-up. Hierna volgt de toss met de scheidsrechter en mag je de aftrap doen. Na afloop krijg je nog eten en drinken en niet te vergeten een tas met leuke presentjes van de sponsors. Een middag om nooit te vergeten!

Ben je de afgelopen drie seizoenen nog niet eerder pupil van de week geweest en wil je dit een keer meemaken? Geef je dan op via het aanmeldformulier in te vullen. Of stuur de antwoorden op onderstaande vragen met een pasfoto naar carol.fcbinnenmaas@gmail.com.

Pupil van de week:

Naam:                                                                        Telefoonnummer:

Hoe oud ben je(geboortedatum):

In welk elftal speel je:

Op welke positie speel je:

Vertel ons je beste voetbaltrucje:

Wie vind je de beste speler van FC Binnenmaas:

Wat is je favoriete club in de eredivisie:

Wie vind je de beste speler uit het profvoetbal:

Van wie heb jij je voetbaltalent:

Welke trainer zou je graag eens ontmoeten?

 

Als je één van de gelukkigen bent, die wordt uitgenodigd, word je een week voor de wedstrijd ingelicht.