Op 17 september zal van 20.00 tot 22.00 uur een training Bierbehandeling worden verzorgd door Renate en het Heineken Goed Getapt team. Tijdens deze training leer je meer over het product pils en staat het ritueel van een optimale bierbehandeling centraal. Daarbij leer je hoe je iedere keer weer het perfecte glas Heineken bier kan tappen op een snelle en efficiënte wijze. De training is interactief en je zult ook zelf gaan oefenen met het tappen van bier. Speciaal voor F.C. Binnenmaas zal er tijdens de training gewerkt worden met het glaswerk dat wij gewoonlijk ook gebruiken, zodat wij optimaal voorbereid worden om achter de bar ieder glas bier te behandelen zoals hij dat verdiend.

Heb je interesse en ben je op 17 september 2014 16 jaar of ouder, meld je dan aan bij Renate. Er kunnen maximaal 25 personen aan deze training meedoen, dus reageer snel. (Altijd makkelijk als je later in de Horeca wil werken) 

Groetjes Renate.