Verzoek van Gerrit

Gerrit gaat binnenkort 2 weken op vakantie en weet niet of hij in die periode een stukje schrijft. Nou kent Gerrit nog een klein stukje van een mooi oud verhaal over keeper Goof Havelaar en zijn zoon. De ‘oude Binnenmaaser’ weet precies wat ik bedoel en kan waarschijnlijk in geuren en kleuren vertellen over de gebeurtenissen in deze historische wedstrijd, of was het slechts 1 historisch moment??

Misschien vindt iemand het leuk om er een stukje over te schrijven. Ik weet zeker dat er nog meer heroïsche Puttershoekse/Maasdamse herinneringen over bijzondere zaterdagen/zondagen of legendarische spelers uit het verleden zijn. Zonder verleden geen toekomst vind ik altijd een mooie uitspraak.

Gerrit heeft dit verzoek niet met zijn werkgever (lees: slavendrijver, want Gerrit krijgt geen soldij) overlegd, maar ik weet wel zeker dat er een plekje in te ruimen is voor mooie verhalen uit de oude doos. Gerrit is nog te jong en te kort bij de vereniging betrokken om onze voormalige helden en hun daden te kennen en te kunnen beschrijven.

Wie durft het aan??? Verras me en mail naar gerritstuurlui@gmail.com.

Dank u voor de moeite,

Gerrit