Van de dames en heren achter de bar tot de terreinknechten op het veld. Van de schoonmakers in de kleedruimten tot de webmaster achter de computer. Van de jeugdtrainers in de regen tot de lijnentrekkers op het gras.

Het voetbal kan niet bestaan zonder die talloze vrijwilligers die zich dag in dag uit inzetten voor hun vereniging, voor het voetbal. Schitterende acties op het veld krijgen vaak veel aandacht, maar het werk dat al deze mensen verzetten om die acties mogelijk te maken helaas niet. Daarom bedanken de KNVB en de verenigingen en dus ook FC Binnenmaas nu specifiek alle voetbalvrijwilligers. Want we zijn ze ontzettend dankbaar voor hun inzet.

Vrijwilligers bedankt!
Het einde van het voetbalseizoen is bij uitstek een moment om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Veel verenigingen bedanken de vrijwilligers tijdens de seizoensafsluiting of organiseren een speciale vrijwilligersavond (het bestuur van FC Binnenmaas heeft voor hert laatste gekozen. Zie elders op deze site. De feestavond is op zaterdag 14 juni!  vergeet u zich niet aan te melden?).
De KNVB en de voetbalverenigingen willen met het hierbij geplaatste filmpje hun waardering uitspreken voor alle vrijwilligers.
Alle accommodatiebeheerders, barmannen en –vrouwen, bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, scheidsrechters, schoonmakers, secretarissen, terreinknechten,toernooicoördinatoren, trainers, verzorgers, voorzitters, wasdames, webmasters, wedstrijdcoördinatoren en andere
vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!