16042014f1De F1 bereikt na een mooie overwinning op eersteklasser Excelsior’20 F1 de halve finales van de AA Cup. Op een heerlijke lenteavond mocht de F1 aantreden voor de kwartfinales van de AA Cup tegen de club uit Schiedam. Excelsior zet vanaf het begin gelijk druk en drukt Binnenmaas naar achteren. Tot echt grote kansen leidt dit niet maar de goal hangt in de lucht. Dan met een vlijmscherpe counter scoren we de 0-1. Excelsior voert de druk verder op en maakt snel 1-1 en de 2-1. Net voor rust scoort Binnenmaas uit een corner de 2-2. In de rust wordt de werklust geprezen en de jongens voelen dat hier een sensatie in de lucht hangt. In de tweede helft is Binnenmaas heer en meester op het veld. Er wordt keihard gewerkt en alles zit een keer mee. Met een paar schitterend uitgespeelde goals neemt Binnenmaas tot 5-2 afstand. Na het fluitsignaal kunnen de jongens het eigenlijk niet geloven. De halve finale is bereikt!

Super gespeeld jongens. Laten we dit tot het einde van het seizoen volhouden!

De trainer