E2 boekt de elfde overwinning 5-1 (4-0)

In de een na laatste wedstrijd heeft de E2 de elfde overwinning van het seizoen geboekt met 5-1 tegen het laag geklasseerde DRL E3. Opvallend is dat de kampioen Barendrecht een keer heeft verloren tegen …. DRL E3.

Met een volledige selectie starten we aan de wedstrijd. Jeppe en Dylan zijn als eerste wissel. Al in de eerste minuut scoort de van een blessure teruggekeerde Cristo de 1-0. Een paar minuten later speelt Stef zich met een mooie actie vrij en laat Cristo zijn tweede goal maken. Cristo krijgt dan nog een kans en normaal gesproken is elke kans bij hem raak maar deze keer is het de keeper die de bal uit de hoek tikt. Na een kwartier spelen scoort Stef op aangeven van Tim de 3-0. Tim lijkt dan de 4-0 te maken maar stuit op de keeper. Een paar minuten voor de rust is het de mee opgekomen Thom die via een speler van DRL de bal in het doel schiet en is het 4-0. Nu lijkt het dat DRL geen kans heeft gekregen in de eerste helft, en dat klopt.
DRL speelt met drie spelers achterin die vlak bij de eigen keeper blijft staan. Zo houden ze de score beperkt maar lukt het ze ook niet om kansen te creëren.
In de tweede helft gelooft Binnenmaas het wel als het vrij snel op 5-0 komt. Het is wel een prachtig doelpunt als de bal zeer snel over vijf schijven uiteindelijk bij Cristo komt die simpel kan afronden.
Er zijn nog grote kansen voor Jeppe en Tim maar de bal gaat naast of de keeper staat in de weg.
DRL krijgt zowaar nog een kans en bepaalt de eindstand op 5-1.
De komende weken zijn er geen trainingen en wedstrijden i.v.m. de vakantieperiode. De laatste competitiewedstrijd is pas op 10 mei, uit tegen Slikkerveer E2.

Rob Stols