Afgelopen donderdag is in goed onderling overleg tussen Mark Weel, hoofdtrainer van FC Binnenmaas, en het bestuur besloten de samenwerking per direct te beëindigen.
De training is donderdag verzorgd door Jaco Westbroek, die ook zaterdag op de bank plaats zal nemen. Het bestuur van FC Binnenmaas zoekt in de tussentijd naar een oplossing voor het restant van het seizoen.

Vooral het feit, dat de resultaten van het eerste elftal van FC Binnenmaas de laatste tijd slecht waren, heeft tot de vroegtijdige beëindiging van het contract met Mark Weel geleid. FC Binnenmaas gaat nog een aantal spannende weken tegemoet. Het zal alles uit de kast moeten halen om zich in de derde klasse te handhaven. Zeker geen ideale situatie voor een trainer. Daarom is in goed onderling overleg besloten de laatste weken een andere weg in te slaan.  Jaco Westbroek, die in ieder geval deze week de honneurs waarneemt, is geen ervaren trainer, maar heeft zijn sporen in het voetbal, onder andere bij VV Puttershoek (zondag) en Strijen, verdiend. Bij Strijen heeft hij ook nog trainer Geert Meijer geassisteerd.
Mark Weel zou al aan het einde van het seizoen FC Binnenmaas verlaten om trainer van Soccer Boys te worden.