7-2 (2-0)

Zonder onze veel scorende Cristo, hij is geblesseerd, is het aan de andere aanvallers om vandaag het verschil te maken met de E3 van NSVV. Ondanks dat dit team laatste staat is het geen tegenstander waar we zo maar even van kunnen winnen. Dit seizoen hebben we twee keer eerder tegen deze ploeg gespeeld.
In de eerste wedstrijd van de bekercompetitie verloren we met 4-7 en uit was het een moeizame overwinning van 1-2. Wel is duidelijk dat onze E2 dit seizoen is gegroeid en het lijkt dat NSVV is stil blijven staan.
Doordat Cristo er niet bij is spelen we met een wissel en de eerste is Alon. Vanaf het eerste fluitsignaal wordt NSVV op eigen helft vastgezet. Na wat kansen te hebben gemist is het Jeppe die Tim in de gelegenheid stelt om de 1-0 te maken. Uit een hoekschop kopt de volledig vrijstaande Alon de bal net over. In de twaalfde minuut neemt Stef de bal aan met een tegenstander in z’n rug en draait prachtig weg en loopt zo richting doel om de 2-0 binnen te schieten.
Een schot van Jeppe wordt gekeerd door de keeper, Thom schiet de bal van dichtbij ook op de keeper en als Mark de bal hard op iemand z’n rug schiet wordt het spel stilgelegd omdat de speler blijft liggen.
Na nog een kans van Jeppe die de bal in een keer over het doel schiet is er plotseling een kans voor NSVV waarbij de bal tegen de uitkomende Dirk wordt geschoten.
Met een ruststand van slechts 2-0 wordt de kleedkamer opgezocht.

De tweede helft begint met een fel NSVV wat goede kansen krijgt en daarbij tot twee keer toe de paal raakt. Als Jeppe uit een hoekschop de 3-0 binnenschiet lijkt de wedstrijd gespeeld. De 3-1 is een misverstand achterin waarvan NSVV kan profiteren.
Na achttien minuten wordt een ogenschijnlijk ongevaarlijk schot van Alon verkeerd beoordeeld door de keeper en is het 4-1. Een diepte pass van Mark rond Jeppe uitstekend af voor de 5-1. Nadat NSVV wat terug doet is het weer Jeppe die uit een pass van Stef knap afrondt: 6-2. Het laatste doelpunt is de mooiste van de wedstrijd. Dylan speelt de diepgaande Jeppe aan en met een keer raken komt de bal via Stef bij Tim die voor een leeg doel niet mist: 7-2!

Met nog twee wedstrijden spelen is Barendrecht niet meer te achterhalen en zijn zij de terechte kampioen. Onze E2 zal de competitie eindigen als tweede of derde (als we nog punten verspelen) en dat hadden we bij aanvang van deze competitie nooit verwacht.

Rob Stols