Dinsdagavond heeft de F1 overtuigend de kwartfinales van de AA Cup bereikt door Berkel met 9-3 opzij te zetten in een uitverkocht De Lange Weide. De jongens hadden er zin in en vanaf het beginsignaal werd Berkel onder druk gezet. De bal werd snel veroverd en met snel combinatievoetbal werd de tegenstander naar achter gedrukt. Ook in de competitie wordt de laatste weken steeds beter
gevoetbald. In de laatste 8 wedstrijden werd alleen van kampioenskandidaat Hekelingen verloren.

Het goede spel wordt beloond en met een 3-2 voorsprong wordt de kleedkamer opgezocht. Met moeite nemen de jongens rust want
ze staan te popelen om het in de tweede helft af te maken. De trainers vragen de jongens nog een tandje bij te schakelen. De tweede helft wordt een voetbalshow van de jongens. Het publiek gaat er nog eens goed voor zitten. In sneltreinvaart wordt de voorsprong uitgebouwd naar een 9-3 overwinning. Alle jongens verdienen een groot compliment maar een speciale vermelding mag de van een blessure terugkerende Quinn Vugts krijgen. Hij vierde zijn rentree met 5 doelpunten. De trainer van de F1 denkt dat Sparta naast Brent ook zijn jongere broertje Quinn maar eens moeten komen bekijken.

De trainer