FC Binnenmaas D1 – NSVV D1 (0 – 0) 0 – 0

We spelen vandaag op het hoofdveld. Waarbij de harde wind van doel tot doel staat. In de eerste helft hebben we de wind tegen. Startend in een 1-4-3-3 formatie, waarbij Stijn en Cavin door blessureleed de wedstrijd aan zich voorbij moesten laten gaan, maar met hulp van Robin, Kevin en Sam, speelden we de wedstrijd tegen angstgegner NSVV. We hebben hier al twee keer flink van verloren. In de eerste helft komen we tot de 17e minuut niet in de buurt van de keeper. In de 2e minuut een uitval van NSVV die na een voorzet van rechts door de linksbuiten op doel geschoten wordt, Jarmo kan dit schot keren ten kosten van een corner. De cornerbal wordt gelukkig voor ons naast gekopt. NSVV is veelvuldig in balbezit, maar ook niet écht gevaarlijk voor ons doel. Dan in de 17e minuut een kans voor Wessel, helaas schiet hij de bal over en naast. In de 21e minuut een goede aanval met een steekpass op Brent die van rechts op de keeper afgaat. Hij schiet zelf, waar hij eigenlijk beter de bal had kunnen terugleggen. Enkele minuten later weer een dieptepass op Brent, maar hij schiet de bal naast. In de tussentijd heeft ook NSVV zijn kansen, maar ook zij komen niet tot scoren. Rust: 0-0 Na rust komt Kevin op linksback spelen en is Robin uit het veld. In de 6e minuut krijgen wij een vrije trap die door Brent op de keeper geschoten wordt. In de 11e minuut heeft NSVV een mooie aanval die door Jarmo knap onschadelijk gemaakt wordt. We spelen nu wel veel meer op de helft van de tegenstander (geholpen door de wind mee). In de 18e minuut de kans om te scoren. De cornerbal die door Joey de Graaf genomen wordt, beland na een schot van Brent op de buitenkant van de paal. In de 22e minuut scoort NSVV uit een goed ingestudeerde corner. Spits komt van de rand van de 16 meter inlopen en kopt de bal in de uiterste hoek van het doel. Hierna nog van alles geprobeerd, maar het zat er niet (meer) in. Jammer van het verlies maar met een redelijk goed gevoel komen de boys van het veld.

Martin