Na de succesvolle dagen in 2012 en 2013 organiseert vv Nieuw Lekkerland op vrijdag 2 mei 2014 wederom de KNVB Frans Hoek-keeperspromotiedag / voorronde beste keeper van Nederland! Tijdens de ochtend krijgen de deelnemers afwisselende trainingen in kleine groepjes/poule’s in de verschillende leeftijdscategorieen 6/7, 8/9, 10/11, 12/13, 14/15, 16+. De trainingen worden per leeftijdscategorie verder uitgebreid. Na een lunch (incl.) gaan de trainingen nog even door en worden de wedstrijdjes afgewerkt.
Uit elke poule gaan de nummers 1 & 2 en alle meisjes door naar de landelijke finale in Harderwijk om te strijden voor de titel “Beste
keeper van Nederland”. Aan het einde van deze dag vindt er nog een keepersdemonstratie plaats.
Ook dit jaar vindt deze super leuke maar vooral leerzame dag plaats op het in 2012 geopende nieuwe complex van VV Nieuw Lekkerland, dat beschikt over 2 kunstgrasvelden en waar u vanuit de kantine alle verrichtingen op het veld kunt volgen van uw zoon of dochter. De algehele leiding is in handen van Frans Hoeksports en kosten zijn 19,90 (incl. lunch en Tshirt). Inschrijven kan via http://www.footbally.com/?page=aanmelden&cursus=6&dag=40 en verder informatie kunt u krijgen via keepersdag.lekkerland@hotmail.com