Het “sprookje”  rond Brent Vugts, de 12-jarige speler van “onze” D1, is nog niet uit. Al eerder berichtten wij, dat onze jeugdopleiding zijn vruchten af ging werpen, omdat Brent (en ook Stijn Remmers en Luna Heiszwolf) waren uitgenodigd door de KNVB om selectiewedstrijden te spelen. Deze selectiewedstrijden worden altijd druk bezocht door scouts van de Betaald Voetbal Organisaties. En de goede verrichtingen van Brent waren niet onopgemerkt gebleven, want vorige week kregen we de mededeling, dat Brent was uitgenodigd door de BVO Excelsior uit Rotterdam.
Maar er blijken meer scouts de talenten van Brent , want deze week kreeg FC Binnenmaas en de ouders van Brent bericht van Sparta-Rotterdam. Daarin wordt Brent  samen met zijn ouders en eventueel een vertegenwoordiger van FC Binnenmaas uitgenodigd voor een informatief gesprek en een tweetal stage-activiteiten. Dit gesprek is op maandag 7 april. Direct daarna zal Brent deelnemen aan zijn 1e training bij de O12 van de RJO Sparta Rotterdam. De 2e training is een dag later. Via deze site zullen we u nog informeren over de uitkomsten van deze activiteiten.