Het eerste team van FC Binnenmaas zal weinig positiefs uit de oefenwedstrijd tegen CVC Reeuwijk, uitkomend in de 3e klasse B, overgehouden hebben. Het ging deze wedstrijd kansloos ten onder met de ontluisterende cijfers van 3-8.
De wedstrijd, die onder leiding stond van scheidsrechter Jaap van Drunen, was nog maar net begonnen of het stond al 0-2 door slecht verdedigen van FC Binnenmaas. FC Binnenmaas, dat wegens het ontbreken van Tim Vos een beroep had gedaan op Peter Heiszwolf, vroeger een vermaard spits van het eerste team van Puttershoek (zondag) en thans uitkomend voor het eerste veteranenteam van FC Binnenmaas op zondag, kon ook toen de tegenstander niet bijbenen. Reeuwijk kwam op 0-3. Daarna kon toch Peter Heiszwolf iets terug doen door de eerste treffer van FC Binnenmaas aan te tekenen.
In de tweede helft kwam Reeuwijk al snel op 1-4. FC Binnenmaas leek toen terug te komen in de wedstrijd en kwam op 2-4 door een treffer van Leon van der Stel. Maar Reeuwijk werd weer sterker. Het werd dus uiteindelijk 3-8. Voor FC Binnenmaas scoorde Mike Post de derde treffer.

Al met al een slechte generale voor de komende competitiewedstrijd, thuis tegen DBGC. DBGC staat precies gelijk met FC Binnenmaas, na het verlies tegen koploper Rhoon. Het zal FC Binnenmaas er dus alles aan gelegen moeten zijn om de punten in Maasdam te houden om weer wat lucht te krijgen ten opzichte van de degradatieplaatsen.