Lieve Michiel,

Nu jij het verslag van de volgende wedstrijd alvast gemaakt heb, zal ik het verslag van de wedstrijd van vorige week verslaan. Vandaag de dag spelen we tegen het altijd lastige Barendrecht 15. Uit verloren, maar wat wil je ook als je moet spelen als BOLLE PELLE op vakantie is.

Maar goed, Barendrecht 15 dus. Iedereen was tot op het bot gemotiveerd. Onze vaste(??) vlagger Heide kwam in de rust aan toen hij had vernomen dat de wedstrijd niet in Barendrecht maar op de Lange Weide was. Ook werden we verblijd met het bezoek van onze eigen Alex. Zijn wereldreis was zo goed bevallen dat de centjes een maand voor vertrek al op waren dus hij al eerder huiswaarts is gekeerd.

Ook het mysterie van de jassen in ontrafeld. Nu het kwik langzaam weer begint te dalen, zijn de jassen nodig. Aangezien de jassen nog van de vorige sponsor zijn (Waar we wegens commerciële belangen de naam niet meer van mogen noemen) was hier weinig aandacht aan geschonken. Gelukkig is er nu een terecht.

Dan maar naar de wedstrijd. We hadden weer wat weinig man dus good old Stefan Bijl werd weer uit het vet getrokken. We begonnen de wedstrijd met de volgende 11:
Leon, Peter Hokke, Dennis, Niels, Rick. Tim de Klepper, Thomas, Michiel, Remon, BOLLE PELLE, Edwin.
Op de bank namen plaats: Jeroen en Stefan Blij (leuke woordgrap).

De wedstrijd begon zeer moeizaam. We kwamen er niet door en ook de tegenstander had moeite met het creëren van kansen. De eerste kans was echter direct raak. Remon maakte een mooie passeeractie en zette Edwin alleen voor de keeper. Die zorgde dat de op dat moment verdiende 1-0 op het bord kwam te staan.

Snel kwam de 1-1 op het scorebord te staan. Dennis werd gepasseerd, Klepper kon de voorzet nog wegwerken maar deze werd direct in de voeten van de tegenstander geschoven. Uit de rebound werd de bal in het lege doel geschoven.

Tot de 2-1 moeten we onze Beijerlander van dienst Leo bedanken dat de stand nog 1-1 was. Met enkele katachtige reflexen hield hij ons op de been. Vervolgens versierde BOLLE PELLE op slinkse wijze een strafschop. Zoals je weet is een strafschop bij Binnenmaas 6 geen zekerheidje. Tot nu toe werden in competitieverband al 3 strafschoppen gemist. Nu was het de beurt en Edwin die met een goeie strafschop de ruststand op het bord zette. Verdiend was dit echter niet.

Tot zover de eerste helft. In de rust een aantal wisselingen: Dennis kwam eruit voor Stefan Bijl en Tim de Klepper ging eruit voor Jeroen. Snel zette Remon met een goeie actie een marge op het scorebord.

Helaas viel Jeroen vervolgens uit met een schouderblessure die onze captain maar liefst 6 weken weerhoudt van het aantrekken van het prachtige groen gele tenue van Maas&Kleiberg (ZIJ DIE BETALEN WORDEN WEL GENOEMD UITERAARD!)Vanaf deze plek wil ik Jeroen veel sterkte wensen en hoop ik dat hij snel weer op het veld kan staan om de cup de lucht in te steken.

Over de tweede helft kunnen we vrij kort zijn. De tegenstander beperkte zich tot blind schoppen en Binnenmaas beperkte zich tot verdedigen. Iets dat met verve werd gedaan. Uiteindelijk moest Leo toch nog 1x vissen. Een onoplettendheidje van Man of the Match Peter Hokke stelde zijn tegenstander in staat te schieten. Dit deed hij echter zo goed dat er niets anders restte dan de bal uit het net te vissen.

Toch maar mooi de puntjes eruit gesleept tegen een ploeg die (misschien) wel iets beter was dan dat wij waren. Maar dat maakt niet uit, want om te winnen moet je gewoon 1 doelpunt meer maken dan je tegenstander.

Ik hoop dat je tevreden bent met dit verslag en er de volgende keer ook zoveel tijd aan besteed om tot een goed verslag te komen. Immers (niet Lex), als je de tijd neemt erover na te denken komt er altijd iets goeds uit.

Groeten,

Martijn Fischer