FC Binnenmaas investeert, zoals bekend,  in\de jeugdopleiding en deze investering gaat langzamerhand zijn vruchten afwerpen. Nadat enkele weken geleden Stein Remmers en Brent Vugts van D1 door de KNVB werden geselecteerd voor selectiewedstrijden voor jongens onder 12 jaar, nu is het de beurt aan twee meisjes van de meisjes D van FC  Binnenmaas.
Want zowel Luna Heiszwolf (MD2) als Samantha Hulstaert (MD1) ontvingen onlangs bericht van de KNVB, dat zij voorlopig geselecteerd zijn voor het spelen van vervolg- selectiewedstrijden voor meisjes onder 12/onder 13. In de eerste voorselectie zaten zelfs drie meisjes van FC Binnenmaas, maar Laura Trovato is helaas niet door deze selectie heen gekomen. Luna en Samantha zitten beiden nu bij de laatste 15 geselecteerde meisjes in West 2 in hun leeftijdscategorie.

De eerstvolgende selectiewedstrijd is op 10 februari op het complex van BZC’59 aan de Oldegaarde in Rotterdam. De wedstrijd begint om 18.15 uur.
MD1-1024x682-584x584