FC Binnenmaas start in het kader van talentontwikkeling binnen de meisjesafdeling per januari 2014 met een Talententeam Onder 14. Maandag 27 januari heeft de eerste wedstrijd plaatsgevonden. Met dit team willen we bereiken dat de MD-speelsters die willen én kunnen zich naar een hoger niveau ontwikkelen. Op deze manier kunnen we de teams (MD1 en MD2) zoals ze nu gevormd zijn intact laten, maar ook een stap nemen voor wat betreft talentontwikkeling. Eens in de zoveel tijd zal er een wedstrijd plaatsvinden tegen een jongensteam. Daarnaast zullen de wedstrijden die ingepland zijn voor de Hoeksche Waard Bokaal door het team Onder 14 gespeeld worden.  Peter Heiszwolf is de hoofdtrainer van dit team. Daarnaast vormen Jerry Schouten en Patrick Hulstaert de overige begeleiding.    De overige twee wedstrijden vinden plaats op maandag 24 februari en maandag 24 maart a.s. Naast deze drie data worden de wedstrijden van de Hoeksche Waard Bokaal gebruikt voor FCB Onder 14.

MD1-1024x682-584x584