In de afgelopen periode zijn gesprekken gevoerd over de invulling van de technische staf van de herenselectie in het seizoen 2014/2015. In goed onderling overleg is besloten de deze zomer aflopende contracten met Mark Weel, hoofdtrainer, en Ton Havelaar, trainer van het tweede elftal, niet te verlengen. Beiden hebben aangegeven, dat zij zich in het tweede gedeelte van de competitie voor de volle 100% zullen blijven inzetten. Op korte termijn zal gestart worden met de sollicitatieprocedure om de technische staf weer op sterkte te brengen.
Daarnaast heeft Kees Vos aangegeven aan het einde van het seizoen te zullen stoppen als leider van het tweede elftal. Kees heeft deze functie jarenlang met veel plezier – en tot volle tevredenheid – ingevuld. Dit betekent, dat er ook een nieuwe leider voor FC Binnenmaas 2 zal worden gezocht. Zodra er nieuws te melden is, zal dit gepubliceerd worden.
DSCN0656