Op 4 januari was de eerste editie van het Euro-Rijn Group wintertoernooi georganiseerd door SHO. Er zijn twee poules van twee niveaus.

Poule D1Poule D2
NACBinnenmaas
RVVHGOZ
SHOSHO
SpartaSSS
SpijkenisseDe Jonge   Spartaan

Om 9.00 uur was de officiële opening van het toernooi met een echt defilé. De ploegen kwamen één voor één het hoofdveld op met aan het hoofd de aanvoerder met de clubvlag. Omdat de B van FC Binnenmaas het eerst voorkwam in het alfabet gingen wij als eerste. Na de opening begon het toernooi om 9.30 uur. Elk team had een doos met drinken, eten en als extra handschoentjes gekregen.

Wedstrijden:
10.00 – 10.25 uur FC Binnenmaas D1 – SSS D1 0 – 0
Het was weer even wennen om met elkaar te voetballen. We hebben een licht overwicht maar dat resulteert niet in doelpunten.

11.00 – 11.25 uur GOZ D1 – FC Binnenmaas D1 2 – 3
Het spel golft op en neer, met kansen aan beide kanten. Doelpunten gemaakt door Junior en Brent 2x

12.00 – 12.25 uur De Jonge Spartaan D1 – FC Binnenmaas D1 1 – 1
Twee goed spelende teams die aan elkaar gewaagd zijn. Doelpunt gemaakt door Brent.

13.00 – 13.30 uur een goed verzorgde lunch voor alle teams en begeleiding.

14.15 – 14.40 uur FC Binnenmaas D1 – SHO D3 5 – 1
We weten dat we een hoge score moeten gaan maken omdat het doelsaldo van belang kan zijn. We beginnen slap aan de wedstrijd en kommen achter te staan. Daarna worden we feller en gaan beter voetballen. Doelpunten: Stijn 2x, Brent 2x en Joey de Graaf.

De wedstrijd SSS D1 – De Jonge Spartaan is voor ons belangrijk. Als de wedstrijd gelijk eindigd zijn we eerste, bij winst van De Jonge Spartaan zijn zij eerste en bij winst van SSS zijn zij eerste.

Eindstand poule:
1. De Jonge Spartaan
2. FC Binnenmaas
3. SSS
4. GOZ
5. SHO

In elke poule was er een prijs voor beste speler en de topscoorder. In onze poule was de prijs voor beste doelpuntenmaker voor Brent.
Een goed georganiseerd toernooi die voor herhaling vatbaar is.

Hiljo