f toernooiZaterdag 28 December was het dan eindelijk zover.

De trainers van de F1 t/m F6 hebben gezamenlijk een zaaltoernooi georganiseerd in sporthal Duyvestyn in Maasdam. De teams zijn zo ingedeeld dat alle teams, spelers van alle F teams bevatten.

De volgende teams namen deel aan deze mini champions league :

Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Manchester city, Bayern Munchen en Juventus.

De wedstrijden duurde 6 minuten en dit was lang genoeg aangezien de zaal toch een andere inspanning vraagt. Die inspanning werd geleverd want wat werd er door iedereen lekker gevoetbald. Bij vlagen was er prachtig combinatie voetbal te zien, maar er waren ook zeker een aantal spelers die hun individuele klasse toonde. Door de mengeling van de F teams waren de krachtsverhoudingen goed en dit was terug te zien in de uitslagen. Het lag allemaal erg dicht bij elkaar. En door ieder team werd er zowel gewonnen al verloren.

De wedstrijden stonden onder de strakke leiding van de vrijwilligers van C1:

– Bob Gomersbach

– Yanik Gomersbach

– Raymond Buitendijk

Mannen nogmaals bedankt.

Manchester city was uit eindelijk de nipte winnaar van de mini champions league.

Winnen is leuk, maar wat vooral voorop staat is dat iedereen genoten heeft van een gezellige voetbal middag en dit dus zeker voor herhaling vatbaar is.

Alle spelers kregen nog een mooi vaantje mee naar huis als herinnering aan dit toernooi.

Via deze weg wil ik alle spelers bedanken voor hun positieve bijdrage, de trainers bedanken voor hun inzet en de ouders bedanken voor hun support.