Gelijkspel tegen koploper Smitshoek D2

Smitshoek D2 – FC Binnenmaas D1 (1 – 0) 3 – 3

Vandaag de vroege (8.30 uur) uitwedstrijd naar Smitshoek. We zijn zo vroeg dat het wedstrijdsecretariaat nog niet bezet is en we de sleutel niet kunnen krijgen om ons om te kleden. Voordeel is wel dat er parkeerplek genoeg is. Jelle is ziek en Jarmo nog geblesseerd. Jarmo zit wel als veldspeler in de wissel. Kevin van de D3 komt ons helpen. Mattijn verdedigd het doel. We beginnen heel goed aan de wedstrijd. De opbouw lukt goed en Smitshoek heeft daar geen antwoord op. We spelen goed samen en krijgen kansjes. Het is toch Smitshoek die voor komt met 1 – 0. In de rust komt Kevin erin. Direct na het begin signaal van de tweede helft gaan we in de aanval en weet Wessel de 1 – 1 te scoren. Terwijl we nog een beetje aan het navieren zijn ligt de 2 – 1 er alweer in. Het wordt zelfs even later 3 – 1. De wedstrijd lijkt gespeeld. Maar de jongens geven de moed niet op en gaan er hard tegen aan. Dit resulteert in de 3 – 2 door Brent. Vlak voor tijd maakt Brent de verlossende 3 – 3. Doordat er enkele blessures geweest zijn laat de scheidsrechter nog wat langer doorspelen. Maar door hard te werken en wat geluk blijft het 3 – 3. Wij hebben zelfs de kans om de winnende te scoren maar de paal staat dat in de weg. Een mooi resultaat tegen de koploper.

Hiljo