Einde avontuur AA Drink Cup D1

FC Binnenmaas D1 – NSVV D1 (0 – 2) 1 – 6

Vandaag op de dinsdagavond de tweede wedstrijd in de strijd om de AA cup. Onze tegenstander is NSVV D1. Daar hebben we al eerder tegen gespeeld in de competitie. Jarmo is geblesseerd en wordt vervangen door Mattijn. Robin van de D3 komt ons helpen. Brent en Robin beginnen op de bank. Helaas beginnen we heel slecht aan de wedstrijd. Het is te slap en er zit geen beweging in bij balbezit. NSVV daarentegen speelde goed samen en kreeg vele kansen. We komen er nauwelijks aan te pas. In de rust is het gelukkig nog maar 0 – 2. Hessel en Stijn worden vervangen door Brent en Robin. De tweede helft wordt van onze kant niet beter. NSVV heeft er wel zin in en maakt de nodige doelpunten. Brent redt onze eer met een mooi doelpunt. Na het eindsignaal van de scheidsrechter is het 1 – 6. Hiermee eindigt het AA cup avontuur. Een wedstrijd om snel

Hiljo