Vandaag komt de nummer 4 van de competitie op bezoek.

Neptunus-Schiebroek F1.

Gezien de uitslagen van de afgelopen weken een geduchte tegenstander.
We zijn dus op onze hoeden.
Neptunus trapt af en we starten gelijk met goed druk zetten.
Met Jesper en Jordy op het midden starten we gelijk lekker fel.
We zetten ze goed onder druk en weten de weg richting het doel te vinden.
Op momenten worden de ouders getrakteerd op echt mooi combinatie voetbal, de driehoekjes zijn goed zichtbaar, prachtig. Een doelpunt hangt in de lucht. En die blijft dan ook niet uit. Via de rechterkant met Tom en Iris komt Davide in balbezit, passeert 2 man, kijkt naar de keeper en kiest de goede hoek, hangen 1-0. Eindelijk we zijn van die lelijke nul af. Euforie bij de trouwe supporters langs de lijn. Maar Neptunus is niet gekomen om een verlaat sinterklaas cadeautje uit te delen. Neptunus zoekt de weg vooruit en test Damian een paar keer.

We gaan rusten met een 1-0 voor sprong.

Ik vraag aan Ad, onze materiaalman, nog om die toverdrank maar helaas die is op 😉
Dus de 2e helft moeten we het op onze eigen krachten doen.
We starten nog goed aan de 2e helft maar we zien gelijk dat de 1e helft ons heel veel kracht heeft gekost. Ook de wisselingen in het team tonen toch een ander wedstrijdbeeld.
Via onze linkerkant komt Neptunus door via de kluts valt de bal voor de voeten van de spits, helaas , 1-1. We pakken ons spel weer op en combineren ook achterin lekker met Sander en Stan, die ook beide het nodige poets werk niet schromen en bij noodzaak de lange bal naar voren hanteren.
Maar Neptunus blijft gevaarlijk via de rechterkant komt de bal voor maar wordt helaas niet goed ingeschat door Damian, welke de bal in zijn eigen doel verwerkt 1-2.  Jammer maar ook dit hoort bij voetbal. Toch blijven we ook af en toe nog gevaarlijk en beland de lange bal bij Nick. Die blijft vandaag net niet rustig genoeg waardoor echte kansen uitblijven. Het slot akkoord is wederom via de kluts voor Neptunus 1-3. Een beetje vertekend beeld, zoals zelfs de trainer van Neptunus toegeeft. We waren wederom de betere ploeg maar staan nog steeds met lege handen.

Er wordt heel goed gevoetbald door ons team en de punten kunnen daarom ook echt niet uitblijven.
Ga zo door.

De Trainer