Supporter van schoon ben je als je een schone omgeving echt belangrijk vindt en daar ook best wat voor wilt doen. Je eigen afval in de prullenbak gooien- of zo af en toe ook iets van een ander.

Tribune
Het komt de laatste tijd na trainingsavonden helaas herhaaldelijk voordat de tribune (noordzijde) wordt vervuild met peuken en ander afval, zoals flesjes, blikjes en sigarettendoosjes. De ene dag alles opgeruimd, de andere dag weer vervuild. Dit begint behoorlijk te vervelen. Bovendien worden door achteloos weggeworpen peuken steeds meer gele/groene zitjes beschadigd.

De Werkgroep van FC Binnenmaas ziet als een van haar vele taken het mooi en schoon houden van ons complex. Daarvoor krijgen we dan ook regelmatig complimenten van met name bezoekende verenigingen. Van onze (jeugd)leden is het minste wat wij mogen verwachten dat zij een klein steentje bijdragen door b.v. de tribune schoon te houden. Het moet toch mogelijk zijn om peuken en ander afval in de ruimschoots aanwezige asbakken/afvalbakken te doen verdwijnen.
Ook het schoon achterlaten van de kleedkamers, het liefst ook van de tegenstander, verdient nog steeds de aandacht van alle betrokkenen.

Zie ook: www.supportervanschoon.nl