Binnenmaas E2 – Barendrecht E5
In de al weer de derde wedstrijd van het seizoen spelen we thuis tegen de medekoploper Barendrecht E5. Een fysiek sterke ploeg met spelers die gemiddeld een kop groter zijn dan onze spelers. De aftrap  is voor Barendrecht. Direct is er balverlies en is het Tim die Cristo in stelling brengt, hij maakt de 1-0.  Barendrecht wordt dan sterker en we kunnen nauwelijks meer opbouwen vanaf de zijkanten. Na wat kansen voor Barendrecht blijft de 1-1 uit. Stef krijgt een lans als hij alleen voor de keeper verschijnt. Hij wacht echter te lang en zo gaat deze kans op 2-0 verloren. We lijken de rust te gaan halen met een voorsprong maar in de laatste minuut krijgen we 2 goals tegen en is de ruststand opeens 1-2.

Na rust een wat feller Binnenmaas waarbij de opbouw door het midden beter verloopt. De de meeste duels worden met name door  Mark, Cristo en Thom gewonnen en  Barendrecht moet  terug. In de 5e minuut een prima aanval als Cristo alleen voor de keeper een bijna niet te missen kans aan Stef geeft. Helaas schiet hij de bal naast. Dan helpt een speler van Barendrecht de keeper door de bal met twee handen uit de doelmond te slaan. Bij hoge uitzondering worden er strafschoppen gegeven bij E en F pupillen. En dit was zo’n uitzondering. Het is Cristo die ala Neeskens  de bal  in het doel knalt: 2-2.
Barendrecht maakt gebruik van de ruimte die achterin ontstaat en bij balverlies van onze spitsen komt de bal bij toeval bij een verdwaalde Barendrecht speler die de 2-3 achter Dirk schiet. We krijgen nog kansen op de 3-3 maar de keeper van Barendrecht is een sta in de weg. Met nog twee goed uitgespeelde counters wordt de eindstand 2-5.
Volgende week komt de titelkandidaat RVVH E2 op bezoek wat net als Barendrecht zijn eerste drie duels heeft gewonnen. Met wat meer strijd moet een goed resultaat gewoon mogelijk zijn.
Rob Stols