FC Binnenmaas dieper in de zorgen na verlies tegen Vlotbrug

FC Binnenmaas moet zich ernstig zorgen gaan maken over de gevaren zone waarin het is beland na de 3e nederlaag op rij tegen Vlotbrug. Het team van trainer Mark Weel speelt momenteel zonder enig zelfvertrouwen en laat zich in de 2e helft naar de slachtbank leiden. FC Binnenmaas heeft wel veel balbezit, maar het speelt te veel achteruit!

In deze zeer matige wedstrijd begon FC Binnenmaas nog redelijk. Het kreeg in de beginfase enkele kleine kansjes. Zo ging Bas de Kruijff zijn schot net voorlangs de paal. Ook Vlotbrug kreeg een goede kans, maar het was FC Binnenmaas keeper Senel Dilek die redding bracht. Nadat in de 15e minuut een doelpunt van Tim Vos na een overtreding was afgekeurd, veerde het FC Binnenmaas publiek in de 19e min. op, toen scheidsrechter Haas plotseling naar de stip wees. Het was Desi Sandrese die twee keer in het 16 meter gebied werd aangetikt. Tim Vos belaste zich met deze strafschop, maar schoot deze helaas op de paal. In het verloop van de eerste helft kregen beide teams nog een goede kans, maar door goed keeperswerk werd een 0-0 ruststand bereikt.

Na rust kabbelde de wedstrijd verder en het spelpeil van FC Binnenmaas werd er niet beter op. Zeker niet toen Desi Sanderse na 56 min. werd gewisseld. FC Vlotbrug werd steeds gevaarlijker en in de 58 min. was het raak door invaller Shenomaar Pers. Hij kon tot twee keer hard inschieten, de eerste keer kon FC Binnenmaas Senel Dilek nog redding brengen, maar de tweede keer was hij kansloos, 0-1.  FC Binnenmaas probeerde hier wel wat tegenover te stellen maar echte kansen creëerde het niet. In de 72e min. was het gedaan voor FC Binnenmaas. Het was weer plaaggeest Shenomaar Pers die 0-2 kon scoren, na een grote fout van keeper Senel Dilek. In de slotfase kreeg ook FC Binnenmaas nog twee aardige kansen via invaller Charlie de Graaf en Tim Vos maar beide troffen geen doel. Uiteindelijk werd d het in de 87e min nog 0-3 door Simeon Seghers.

Volgende week de uitwedstrijd uit bij concurrent De Jonge Spartaan.