FC Binnenmaas F2 – DEHMusschen F1          0-2       (0-1)

Zaterdag om 9.00 uur speelden we thuis op veld 3A onze eerste competitiewedstrijd. De tegenstander van vandaag was DEHMusschen F1. Alleen Jordy was er vandaag niet bij, voor de rest waren we compleet.

De eerste helft.

Een enigzins gelijk opgaande strijd, waarbij DEHMusschen aanvallend iets sterker was dan ons. Dit kwam met name doordat er bij DEHMusschen een hele goede aanvaller liep, die zelfs in onze F1 niet zou misstaan. Onze verdediging met Sander, Stan, Tom en Jesper hadden het zwaar, maar speelde goed. Ook onze keeper Damian keepte weer een puike partij. Op een onhoudbaar schot had echter ook Damian geen antwoord. 0-1 voor DEHMusschen.  Aanvallend kregen we niet veel kansen. Hoe goed Davide, Iris en Nick  ook hun best deden, tot veel kansen en ook tot een doelpunt leidde dit niet.  Rust 0-1

De 2e helft.

Dit was bijna een kopie van de eerste helft, al kreeg DEHMusschen wel iets meer kansen dan in de 2e helft. Het meest opvallende feit van de 2e helft was een formidabele redding van onze keeper Damian, waar iedereen het doelpunt al had geteld, hield hij de bal op miraculeuze wijze tegen. Ook wat doelpunten betreft leek het op de eerste helft. Eén onhoudbaar schot passeerde Damian en belande in het doel, dit betekende 0-2 voor DEHMusschen. Dit was tevens de eindstand.

Ondanks dat we verloren hebben mogen we toch trots zijn op onze prestatie. We zien toch dat de jongens en ons meisje steeds beter gaan voetballen. Wat we tijdens de training leren zien we steeds meer terug in de wedstrijden. Ga zo door!

De trainers.