’s Gravendeel F1 – FC Binnenmaas F2  1-1 (0-0)

Afgelopen zaterdag hebben we in ‘s Gravendeel  een voorwedstrijd gespeeld.  Deze wedstrijd werd gespeeld voor de wedstrijd ’s Gravendeel 1 tegen FC Binnenmaas 1. Onze tegenstander was de F1 van ’s Gravendeel. Dit was een bekende tegenstander voor ons. In de competitie hadden we hier namelijk al tegen gespeeld (12-2 verloren). Desondanks vertrokken we met goede moed richting ’s Gravendeel. Er waren enkele wijzigingen in ons elftal, aangezien Davide, Jordy en Sander er niet waren. Hiervoor in de plaats deden Sem, Ruben en Milan van de F1 met ons mee. Ook bij de trainers was er een wijziging, aangezien trainer Patrick niet aanwezig was. “Opa” Jo (ook van de F1) heeft Patrick vervangen en heeft samen met trainer Theo de coaching voor zijn rekening genomen.

Om 12.45 uur begon de wedstrijd. In de 1e helft was ’s Gravendeel iets sterker dan ons. Onze verdediging met Stan, Tom, Ruben en Sem stond echter als een huis. Ook onze keeper Damian was weer in topvorm. Zelfs de aanvallers Jesper, Iris, Nick en Milan verdedigden goed mee. Toen de scheidsrechter voor de rust floot was er nog geen doelpunt gevallen. In de rust gaven de trainers aan, dat er voor ons meer in zat dan een gelijk spel. De spelers moesten iets meer naar voren spelen en bij bal bezit van ’s Gravendeel gelijk druk  zetten op de tegenstander. Dit werd in de 2e helft heel goed uitgevoerd door onze jongens en meisje. Waar ’s Gravendeel in de 1e helft de betere ploeg was, waren wij dit in de 2e helft. Na een aanval die werd opgezet door Sem en Iris schoot Nick ons op een 1-0 voorsprong. Helaas kregen we op het einde van de wedstrijd toch nog een doelpunt tegen en eindigde de wedstrijd in 1-1. Al met al een schitterend resultaat. De trainers hebben echt genoten van het goede spel, het harde werken en het feit dat er goed geluisterd werd. Zij  waren heel  trots op hun mannen en vrouw. Ga zo door!

Na het gebruikelijke penalty schieten gingen we in de kantine van ’s Gravendeel patat met een frikandel of kroket eten. Daarnaast kregen we ook nog wat lekkers te drinken. Tenslotte mochten we samen met de spelers van het 1e het veld op, waar we met vuurwerk en applaus werden begroet door het publiek. Al met al een geweldig spektakel. Net voordat de wedstrijd van het 1e ging beginnen gingen we van het veld af, waarna we gingen douchen.

Al met al een heel leuk initiatief van VV ’s Gravendeel, waarvoor we hen heel hartelijk willen bedanken. Ook willen we de F1 bedanken, dat zij spelers en een trainer aan ons hebben afgestaan.

De trainers.