SHO E3 – FC Binnenmaas E2   1-16 (0-5)

Na vorige week Barendrecht E8 te hebben opgerold (met 13-0) was het nu de beurt aan SHO E3.
Op het natte grasveld van SHO begonnen we ouderwets goed. Vrij snel was het al 0-1 en was het duidelijk dat de tegenstander niet zo heel veel voorstelde. Met een aantal goed opgezette aanvallen afgerond met een strak schot werd langzaam de score opgevoerd. Toch was SHO niet geheel ongevaarlijk en moest Dirk zich toch een keer strekken op een gevaarlijk schot.  Door onze zeer aanvallende speelstijl ontstaat er veel ruimte achterin maar onze verdedigers wisten de aanvallers van SHO van het doel af te houden.

Dan is het rust en gaan we wat drinken met een 0-5 voorsprong.

In de tweede helft walsen we over SHO heen. SHO probeert een doelpunt te maken maar geven daarbij veel ruimte weg.  Zo scoren we uit twee afgeslagen corners van SHO door er vliegensvlug uit te komen.  SHO scoort nog wel als de bal niet goed wordt weggewerkt maar wij scoren in de tweede helft maar liefs 11 keer.

Voor een keer is zo’n wedstrijd leuk maar na vorige week merk je wat gemor van spelers die ook een keer in de aanval willen staan en scoren. Volgende week beloofd niet veel goeds want dan spelen we thuis tegen GOZ E1 wat tegen dit SHO met 6-3 heeft verloren. De verwachting is dan weer winst met een grote uitslag.

Rob Stols