FC Binnenmaas E2 – Barendrecht E8  rust  9-0  eindstand  13-0 In vergelijking met het team van vorig seizoen, toen nog E4 nu E2, zijn er drie nieuwe spelers bijgekomen, Jeppe, Cristo en Thom.  Het kost natuurlijk tijd voordat iedereen aan elkaar is gewend. Aan de spelers is gevraagd waar ze het liefst spelen. Slechts een speler gaf aan in de verdediging te willen spelen.  En dus hebben we een team met veel aanvallende spelers.

De eerste wedstrijd thuis tegen NSVV E3 kwam eigenlijk te vroeg. Jeppe en Cristo hadden nog geen minuut getraind en moesten direct een wedstrijd spelen. Na een 2-2 ruststand eindigde deze wedstrijd in een 4-7 nederlaag. De tegenstander was feller en deinsde er niet voor terug om een doorgebroken speler neer te leggen.

De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen Oud-Beijerland E1. Zonder Tim, die was een weekendje weg.  In de eerste helft van de wedstrijd was er tot twee keer toe een achterstand die werd weggewerkt. De ruststand was dan ook 2-2.
In de tweede helft werd er veel meer op de aanval gespeeld. Binnen een paar minuten was de wedstrijd gespeeld en stond het 2-5. Uiteindelijk eindigde de eindstand in 3-7 waarbij zelfs de achterste drie (Dylan, Thom, Mark) tot scoren kwamen.

Afgelopen zaterdag speelden we thuis tegen Barendrecht E8 onze derde wedstrijd. Met snel en flitsend combinatie voetbal was het al na vijf minuten 4-0. We gingen de rust in met maar liefst een 9-0 voorsprong. Na rust werd er nog vier keer gescoord en eindigde de wedstrijd in 13-0 waarbij vooral Cristo, Stef en Tim vaak het net wisten te vinden.

Duidelijk is dat we een team hebben wat heel veel scorend vermogen heeft en steeds beter begint te spelen. Volgende week spelen we uit tegen SHO E3 en kunnen we wellicht weer drie punten toevoegen aan het puntentotaal.
Rob Stols